Skip to main content

Tratament Plasma Pen

Resurfacția pielii cu plasma este, în general, potrivită pentru majoritatea oamenilor, deoarece este deosebit de eficientă în tratarea unor zone notorii dificil de tratat și anume în jurul ochilor și în jurul gurii. Este, de asemenea, potrivită pentru majoritatea tipurilor de piele și texturi.

Rezultatele vor fi vizibile imediat. După tratament, se vor forma cruste foarte mici și fine în locurile unde plasma a afectat tegumentul. Aceste cruste cad în aproximativ 7 zile. Este obligatoriu ca aceste cruste să nu fie îndepărtate forțat. Dacă s-au tratat pleoapele, în primele zile acestea vor fi roșii și umflate. După căderea crustelor, tegumentul nou va fi mai mic ca suprafață, ducând la efectele vizate în funcție de necesități, ridicarea pleoapei, lifting facial, întinderea ridurilor.

Plasma stimulează proliferarea celulară și sinteza de colagen, astfel încât efectele pozitive se vor accentua în următoarele săptămâni până la 3 luni. În general, în ceea ce privește tratamentele de regenerare, sunt necesare 2-3 ședințe la interval de 6 săptămâni.

Efectele sunt de durată, cel puțin 3 ani. Să nu uităm că îmbătrânirea fiziologica are ritmul ei și atunci este bine să realizăm o ședință de întreținere anuală.

Coș de cumpărături

Coșul tău este gol.
Începe să comanzi online.