Skip to main content

LPG Cellu M6 Alliance Medical Plus

Cu o experiență de peste 30 de ani si pe baza unor cercetări științifice, LPG a creat endermologie®: singura tehnică non-invazivă de stimulare mecanică a pielii care reactivează metabolismul celular natural. Spre deosebire de o mulțime de tehnici disponibile pe piață, LPG endermologia oferă o alternativă 100% naturală: stimularea mecanică a activității celulare latente în pielea noastră, pentru a lupta împotriva tuturor problemelor estetice ale pielii (riduri, piele lăsată, grăsimi rezistente localizate, aspectul de celulita și multe altele). 

 

În clinica AestheticsLAB din Oradea vei beneficia de tratamentul de endermologie® efectuat cu cel mai nou și mai exclusivist dispozitiv patentat LPG®: Cellu M6 Alliance Medical Plus, care face posibilă direcționarea efectului acestei tehnologii unice către zone corporale specifice, precum brațele, spatele, stomacul, talia, coapsele, adaptându-se în mod precis la nevoile fiecărui tip de piele.

Endermologia® folosită de LPG® Cellu M6 Alliance este singura tehnică de stimulare a pielii 100% naturală, non-invazivă și non agresivă. Noul dispozitiv patentat de tratament LPG® combină o clapetă motorizată și rola cu aspirație secvențială, care lucrează împreună pentru a stimula și mobiliza complet țesutul tratat. Doar acest dispozitiv permite stimularea multidimensională, astfel încât simultan sunt reactivate diferite mecanisme fiziologice.

Mai precis, LPG® Cellu M6 Alliance stimulează pielea, transformând-o într-un mod uimitor, prin:

 • activarea procesului de eliminare a grăsimii, lipoliza, care provoacă remodelarea corporală și slăbirea, asigurând și o circulație îmbunătățită, pentru un puternic efect detoxifiant și de wellness, adică de stare de bine;

 • creșterea producției de substanțe din corp cu efect de rejuvenare precum colagenul, elastina, acidul hialuronic pentru o piele mai fermă, mai întinsă, mai tânără;

 • accelerarea vascularizării și a creșterii substanțelor cu rol reparator, pentru a trata transformările țesutului conjunctiv precum arsurile, cicatricile, fibroza, problemele de circulație și diferite patologii musculare (leziuni, contracturi etc.) în mod natural și nedureros, fără efecte secundare

Tehnica LPG® de endermologie® a fost dezvoltată pentru a profita la maximum de potențialul natural al pielii și al organismului uman, determinând schimbări în mai bine într-un mod complet neinvaziv, plăcut și sigur. Mai exact, nu există riscuri sau efecte secundare, procedurile având atât beneficii pentru sănătate, cât și pentru frumusețe. Este printre singurele dispozitive din lume care poate fi folosit în siguranță și în cazul femeilor însărcinate sau care alăptează.

LPG® Cellu M6 Alliance are setări ultra precise, datorită senzorului integrat ASI (Alliance Skin Identity), pentru a asigura un tratament personalizat și eficient, perfect adaptat tuturor tipurilor de piele. 

LPG® nu funcționează niciodată singur, ci este o completare a unui stil de viață , care include somn, regim alimentar, hidratare și mișcare. Nu există rezultate, fără ajutor din partea TA! Dispozitivul reușește să obțină 70% din rezultat, însă 30% din efect ține de TINE și de cât de determinat(ă) ești în procesul de slăbire! Pentru a potența rezultatele, este recomandată completarea tratamentului de remodelare corporală cu terapii de tipul Bioelectrostimulare sau Impachetari Parafango in termocuverta , care trebuie efectuate în aceeași zi, dupa procedura cu LPG®.

Care sunt contraindicațiile tratamentului corporal cu LPG®?

Contraindicațiile acestui tratament corporal includ: cancerul în progresie, infecții sau erupții cutanate sau boli cu erupție inflamatorie, boli de sânge, herpes. Tratamentul LPG® este interzis persoanelor care urmează un tratament anticoagulant. Pacienții care au suferit mai recent de 2 săptămâni o intervenție chirurgicală cosmetică sau un tratament estetic injectabil trebuie să aibă acordul medicului curant.

Persoanele cu hipotiroidism, diabet sau care urmează un tratament cu corticosteroizi pe termen lung pot să nu răspundă corespunzător la tratamentul LPG®, de aceea este nevoie de acordul medicului curant și în acest caz. 

LPG® Cellu M6 Alliance este unul dintre puținele dispozitive de remodelare corporală care poate fi folosit în siguranță și de către femeile gravide sau care încă alăptează!

 

De ce ai alege AestheticsLAB ?

 • echipă de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial

 • echipamente originale premium

 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume

 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru

 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă

 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta

 • igiena si protocoalele de siguranță 

 • echipa este disponibilă pentru întrebări și suport post-tratament 7 zile din 7.

  Coș de cumpărături

  Coșul tău este gol.
  Începe să comanzi online.