Skip to main content

Epilare Definitiva Stardust Med

STARDUST MED, cea mai avansata si performanta tehnologie de epilare laser, a fost lansata de Top Line Romania in Centrele de Slabit si Infrumusetare Sihouette din Bucuresti. Este vorba despre cel mai inovator dispozitiv pentru epilare-laser, potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru cea mai sensibila si de culoare deschisa.

Tehnologia unica a aparatului laser imbina, intr-o retea de diode, trei lungimi de unda – 808 nm, performantele alexandrit 755 nm si randamentul laserelor Nd-Yag, de 1 064 nm - pentru a actiona eficient pe orice tip de piele si orice tip de fir de par, chiar si in cazul celui mai fin si incapatanat. Astfel, dupa sase sedinte, chiar si firele de par rebele care rezistau pana acum la actiunea laserului, sunt eliminate complet. 

STARDUST MED este prevazut cu un senzor inteligent care analizeaza structura firului de par si recomanda ce lungime de unda este potrivita si la ce adancime se actioneaza.

In plus, este cel mai confortabil tratament de acest tip de pe piata, pentru ca este prevazut cu un sistem de tripla-racire inovator, cu canale din aur si cupru, care reduc senzatia de disconfort. 

Mai mult, sedintele de tratament sunt mai scurte, intrucat se poate lucra acum rapid si eficient, pe zone mai intinse ale pielii. 

Se poate lucra cu STARDUST MED si pe pielea bronzata, in timpul verii! Atata timp cat nu te expui la soare cu cinci zile inainte si dupa epilare, in cazul pielii sensibile, si cu trei zile inainte si dupa procedura, in cazul pielii normale, nu vor exista riscuri. Pentru rezultate pe termen lung, este important sa se respecte frecventa si sa se urmeze sedintele la interval de 20-45 de zile, cand se va lucra cu frecvente diferite.

Rezultatele foarte bune sunt si pentru parul blond si alb, in procent de 50%. 

Cum actioneaza STARDUST MED

Energia fasciculului laser STARDUST MED atinge doar selectiv partea de tesut vizata multumita absorbtiei diferite a luminii la diferite lungimi de unda si respecta Timpul de Relaxare Termica (TRT) al pielii.

Fasciculul laser este absorbit exclusiv de catre radacina firului de par, care este distrusa prin acumulare de caldura continua.   

Astfel, procedura este pe cat de confortabila, pe atat de eficienta si cu rezultate rapide.

Ce poate trata Diode Laser STARDUST MED?

Laserul este potrivit pentru indepartarea permanenta si progresiva a parului nedorit si ofera rezultate rapide.

 

Cate sesiuni de tratament sunt necesare?

Numarul de sesiuni de tratament necesare depinde de zona pe care se lucreaza si de fiecare persoana, dar se efectueaza, in mod normal, 4-8 sesiuni de tratament, pe aceeasi zona.

 

Este permanenta indepartarea parului?

Noul laser STARDUST MED asigura o reducere a radacinii firelor de par de pana la 90% intr-un timp foarte scurt. Tratamentele multiple, respectiv distantate, sunt necesare pentru a obtine rezultate stabile in timp.

 

Este sigur?

Diode Laser STARDUST s-a dovedit a fi absolut sigur si nu este daunator organismului uman daca se respecta protocoalele de tratament. Este posibil sa apara roseata imediat dupa tratament, dar aceasta dispare rapid.

 

Cine nu poate utiliza tratamentul cu Diode Laser STARDUST?

Nu este recomandat femeilor insarcinate , celor cu piele foarte groasa, pacientilor care utilizeaza medicamente care pot provoca fotosensibilitate si celor cu afectiuni ale pielii pe zona care urmeaza a fi tratata.

 

Este dureros?

Multumita sistemului exclusiv de racire, de pana la -5 ° C, cu safir in contact cu pielea, procedura este mult mai confortabila decat alte tehnologii de pe piata. In timpul tratamentului, se poate simti o senzatie usoara de discomfort, sub forma de intepaturi , pe masura ce actioneaza impulsul laserului.

Coș de cumpărături

Coșul tău este gol.
Începe să comanzi online.