Skip to main content

Despre Noi

Un ‘About us’ mai neobisnuit

Pana de ‘curand’ eram doar femeia care stie ce inseamna sa te confrunti cu probleme ale tenului o lunga perioada de timp, sa iei fel si fel de tratamente,creme si sa speri ca ceva va face o minune si totul va disparea.

Din pacate ele nu pot fi tratate de pe o zi pe alta, dar in schimb iti afecteaza increderea de sine si atunci ai doua variante: ori iti alegi un profesionist si ai incredere in planul lui de tratament, ori te increzi in nenumaratele promovari ale produselor ‘minune’ din mediul online.
Sunt Ana Bruma, Skin Expert, Tehnician Microneedling, Plasma Pen si Laser al Phi Academy Branko Babik si fondatoarea clinicii si brand-ului Aesthetics Lab.
Sunt aici pentru voi cu o intreaga echipa sa va oferim o experienta noua care incepe in primul rand cu educatie si apoi cu rutine personalizate care sa va ajute in tratarea diferitelor probleme sau sa va mentina pielea stralucitoare.
Va oferim produse gandite de medici care au fuzionat cu idealurile mele pentru industria beauty, produse testate luni de zile pe tenul meu, produse care real sa contina ingrediente active sanatoase si care sa va ofere suportul de ingrijire al pielii in casa voastra.
Sloganul nostru sper sa devina si al vostru si impreuna sa schimbam viziunea tuturor femeilor, vizavi de importanta unui ten sanatos in defavoarea unui machiaj care sa ascunda imperfectiunile ❤️


Regain your confidence! Treat your skin, don’t cover it.

Coș de cumpărături

Coșul tău este gol.
Începe să comanzi online.