Skip to main content

Tratament Hydrafacial

Hydrafacial este un tratament non-invaziv de curățare, hidratare și rejuvenare a tenului. Este o procedură unică în domeniul esteticii, iar asta mulțumită celei mai avansate tehnologii non-laser de care dispune, dar și datorită faptului că este singurul tratament de hidrodermoabraziune care combină simultan curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția pielii.

Hydrafacial Tratează Acneea

Chiar dacă acneea este văzută ca o afecțiune a pielii ce afectează mai mult persoanele tinere, aceasta poate apărea și la cele cu un ten matur. Așa că, Hydrafacial este un tratament pentru toate categoriile de vârstă, care reușește să reducă producția de sebuum, de multe ori cauza care duce la apariția acneei, dar și urmele lăsate de aceasta. Mulțumită celor patru proceduri distincte pe care tratamentul le oferă: curățare & exfoliere, extracție și hidratare, aparatul Hydrafacial luptă eficient în tratarea acneei.

Hydrafacial Este Potrivit Pentru Tenul Sensibil

Spre deosebire de alte tratamente dedicate curățării tenului, Hydrafacial nu provoacă înroșirea sau iritarea tenului, fiind astfel soluția ideală pentru persoanele care se confruntă cu un ten sensibil. În plus, fiindcă extracția nu se face manual, ci cu ajutorul unui vacuum, nu va determina inflamația pielii sensibile.

Hydrafacial este o Terapie Relaxantă, Non-invazivă și Nedureroasă

Folosind cele mai inovatoare tehnologii disponibile în industria esteticii, Hydrafacial îți oferă o experiență lipsită de dureri și extrem de rapidă. Este o procedură non-invazivă, așa că te vei bucura de un tratament relaxant, însă foarte eficient. Și așa cum îți spuneam și mai sus, nu îți va provoca leziuni sau alte reacții neplăcute la nivelul pielii.

Hydrafacial Tratează mai Multe Probleme ale Tenului Simultan

Hydrafacial este una dintre cele mai complexe proceduri, înglobând practic beneficiile a patru tratamente într-unul singur. Nu numai că îți curăță tenul în profunzime, eliminând impuritățile, celulele moarte și ameliorând aspectul porilor, dar reușește să trateze și alte probleme. Mulțumită hidratării pe care o oferă pielii, Hydrafacial este și un eficient tratament antiaging, diminuând ridurile fine. De asemenea, reduce aspectul petelor pigmentare și oferă tenului o strălucire sporită. Tratamentul Hydrafacial poate fi Personalizat în Funcție de Nevoile Specifice ale Tenului.

Cocktail-ul de substanțe nutritive poate fi schimbat în funcție de necesitățile tenului tău, pentru a trata eficient problemele cu care se confruntă. În plus, aplicatoarele pot fi folosite la diferite intensități, și acizii pot fi lăsați să acționeze mai mult daca tenul tău are nevoie de o îngrijire sporită. În unele cazuri, poate fi adăugată chiar și terapia LED, care ajută la ameliorarea diferitelor afecțiuni. De exemplu, dacă te confrunți cu un ten acneic sau gras, va fi folosită lumina albastră. Dacă îți dorești să reduci liniile fine, ridurile, petele pigmentare sau alte semne ale îmbătrânirii, atunci îți va fi recomandată lumina roșie.

Coș de cumpărături

Coșul tău este gol.
Începe să comanzi online.