Skip to main content

Bioelectrostimulare Ultratone Meditone Pro

Ce este biostimularea?

Biostimularea (electro-biostimularea) reprezinta o procedura de remodelare corporala, folosind stimularea electrica a musculaturii si a altor tesuturi, cu ajutorul unor impulsuri asemanatoare stimulilor fiziologici.

Care este diferenta dintre biostimulare si electrostimulare?

Principiul de baza este acelasi. Impulsurile electrice ajung la fibrele musculare pe care le stimuleaza, generand contractia acestora. Electrostimularea este o tehnica mai veche, care realizeaza o stimulare musculara grosiera, folosind curenti neadaptati optim fiziologiei umane, spre deosebire de biostimulare, care foloseste peste 40 de tipuri de impulsuri electrice de intensitate, amplitudine, frecventa si durata variabile, in concordanta cu impulsurile biologice naturale. Contractia musculara realizata prin biostimulare este nedureroasa, spre deosebire de electrostimulare. Biostimularea este mult mai eficienta decat electrostimularea. O sedinta de 30 de minute de biostimulare echivaleaza cu 2 ore de electrostimulare. In plus, efectul unei sedinte de biostimulare se prelungeste pana la 24 de ore de la terminarea procedurii, datorita penetrantei si persistentei microbiocurentilor la nivelul tesuturilor.

Care este diferenta intre biostimulare si exercitiul fizic?

Biostimularea actioneaza oriunde dorim noi si unde exista tesut muscular, dar utilitatea sa este maxima mai ales in zonele unde exercitile fizice dau gres. In ceea ce priveste remodelarea corporala, exercitiul fizic are doua limite: una legata de accesibilitatea unor grupe de muschi pentru efectuarea diverselor miscari, iar a doua, legata de profunzimea unor grupe de muschi, care intra in activitate dupa un timp indelungat de exercitiu. Folosind programele electrice fiziosecventiale, muschii pot fi tintiti, selectati si activati direct, rezultand exercitii concentrate, fara stres si oboseala. Uneori acesti muschi nici nu pot fi contractati voluntar. Se obtin astfel rezultate intr-o perioada de timp mult mai scurta. Tratamentele de biostimulare nu se substituie exercitiului fizic, care este necesar pentru a imbunatatii performantele sistemului cardiovascular. Biostimularea creste eficienta activitatii fizice si toleranta la efort.

Care sunt efectele biostimularii?

Pierdere rapida in circumferinta – reducere rapida a grasimii in jurul stomacului, taliei, soldurilor si coapselor. Pierdere in greutate – acest program trebuie combinat cu un regim alimentar sanatos.

Anticelulitic – succesiunea stimularilor va ajuta la distrugerea tesutului adipos si evacuarea acestuia prin drenaj limfatic, reduce celulita cu peste 75% (fapt demonstrat prin studii clinice). Reducerea stratului de grasime aflat deasupra musculaturii – intareste activitatea fibrelor musculare lipsite de tonus ajutand astfel la reducerea tesutului adipos.

Modelarea musculara – creste tonusul muscular, conditia fizica si forta musculara dand forma si aspect sanatos muschilor.

Tonifiere musculara profunda – tonifica muschii profunzi, care in mod normal nu intra in functiune prin exercitiul fizic sau doar dupa un efort fizic indelungat.

Liftingul bustului (sanilor)/tonifierea pectoralilor – tonifica si ridica muschii pectorali.

Liftigul si tonifierea bratelor si a mainilor.

Liftigul si tonifierea soldurilor, feselor si coapselor.

Tonifierea posturii si a centurii pelvine – este ideal in tratamentele postnatale, care se pot incepe la cateva saptamani de la nasterea naturala si dupa 2 luni de la cezariana (dupa vindecarea plagii si cand nu mai exista sensibilitate dureroasa).

Se slabeste in kg sau in cm?

Prin asocierea diferitelor tipuri de stimuli, biostimularea permite efecte concomitente pentru slabirea in cm si in greutate, regresia celulitei si tonifierea musculaturii, realizand o remodelare corporala complexa.

Pentru persoanele foarte ocupate exista programul de slabire rapidaULTRAFAST de doar 17’ care inglobeaza mai multe programe.

Trebuie o pregatire speciala inainte de a incepe programul?

Se completeaza o fisa a clientului care contine si intrebari despre regimul alimentar, despre stilul de viata. Se fac masuratori ale greutatii si ale circumferintelor taliei, bratelor, coapselor, soldurilor care se vor repeta saptamanal sau de cate ori este necesar. De asemenea, noi facem testul diagnostic corporal pentru a determina procentul de masa grasa, musculara, de grasime, apa,si mai ales impedanta,  indici care se modifica sub actiunea biostimularii cu Ultratone si care ne vor confirma eficienta tratamentului.

 Cat dureaza o sedinta?

De la 17 min ULTRAFAST  la 45 in functie de programul ales, aceasta durata poate sa difere de la sedinta la sedinta.

Cand apar primele rezultate?

 Primele rezultate apar in general dupa 5-7 sedinte, dar exista si persoane la care apar dupa un numar mai mare de sedinte, aceasta si in functie de regimul alimentar si de stilul de viata. Intr-o sedinta de biostimulare cu Ultratone se pierd in medie 200 kcal, iar dupa procedura apare senzatia de foame. Daca persoana respectiva mananca mai mult decat in mod obisnuit, rezultatele vor intarzia sa apara, iar daca, din contra, persoana respectiva tine si o dieta, chiar usoara, rezulatele vor fi rapide si spectaculoase.

Cate sedinte se recomanda pe saptamana sau pe luna?

Se recomanda 3 sedinte pe saptamana. Numarul sedintelor variaza foarte mult de la caz la caz, in functie de mai multi factori, cum ar fi targetul (tinta) propus, de surplusul ponderal, de tonusul musculaturii si nu in ultimul rand de cat de repede doreste persoana respectiva sa ajunga la forma visata.

Procedura se poate asocia si cu alte procedee: masaj, impachetari cu parafango, tratamente LPG?

Biostimularea cu Ultratone se poate asocia si cu alte proceduri, fiind chiar indicata obtinerea unei vasodilatatii inaintea procedurii, de exemplu prin impachetare.

Daca asociem biostimularea cu tratamentul endermologic cu LPG Lipo M6, remodelarea corporala, pierderea in cm si regresia celulitei vor fi spectaculoase si rapide!

Coș de cumpărături

Coșul tău este gol.
Începe să comanzi online.