Skip to main content

TRATAMENT MICRONEEDELING CRONOSDERM

CronosDerm este cea mai nouă tehnică antiaging care regenerează pielea la nivelul celulei. Este o combinație între procedură de microneedling- realizată aici cu un aplicator cu nano ace din oțel și infuzarea pielii adânc în epiderma cu Dermal Infusion Spray-un serum patentat, bogat în ingredient activi.

Procedura produce zero inflamație și este nedureroasă deoarece se folosește o cremă cu efect anestezic înainte de începerea tratamentului. Este un tratament natural, cu afectare colaterală minimă, care poate corecta problemele legate de vârsta pielii, cum ar fi linii fine, riduri, ten tern și neuniform.

Cu CRONOSDERM, procesul de îmbătrânire al pielii este încetinit în mod natural, sigur și fără riscuri.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Este o procedura care folosește peste 300 de nano ace sterile care, când injectează pielea, creează aproximativ 25.000 de canale microscopice pe minut, adânc în dermă. Aceste canale se închid foarte rapid după penetrare, nu însă înainte ca nutrienții conținuți de spray-ul Dermal Infusion să fie livrați direct în celulele nou produse.

 

INDICATII

PIELE LĂSATĂ, OBOSITĂ - capătă un aspect mai odihnit, mai ferm și vizibil tonifiat

CUPEROZA - după tratament pielea este mai densă, mai mătăsoasă, iar venele fine nu mai sunt vizibile

CICATRICE - se micșorează, devin mai netede, iar culoarea lor devine similară cu cea a pielii

PETE HIPERPIGMENTARE - se estompează până la ștergerea totală

VERGETURI - își pierd culoarea și textura le este îmbunătățită, devenind mai puțin vizibile

PROBLEME ALE SCALPULUI - stimularea semnificativă a circulației sanguine determină stimularea creșterii părului

 

DE CÂTE TRATAMENTE AM NEVOIE ȘI CÂT DE DES?

Microneedlingul poate fi repetat în condiții de siguranță la fiecare 4-6 săptămâni până când veți obține rezultatele dorite. Pentru inducerea schimbării rețelei de colagen, recomandăm să începeți cu 3 tratamente, dar cu un timp de separare minim de 4 până la 6 săptămâni între tratamente. Pentru reducerea cicatricilor se recomandă o medie de 3 până la 6 tratamente. Numărul de tratamente necesare va depinde de modul în care fiecare persoană răspunde tratamentelor cât și de amploarea leziunilor de la început. Majoritatea oamenilor vor începe să vadă rezultatele după prima ședință.

Coș de cumpărături

Coșul tău este gol.
Începe să comanzi online.