Skip to main content

Tratament Oxigen Hiperbaric

Oxigenul hiperbaric este un adevărat elixir modern al frumuseții! Cunoscut ca tratamentul facial preferat al Madonei și al multor vedete, este un sistem inovativ de reîntinerire a pielii. Fără ace, fără riscuri și fără efecte secundare! Uită de chinurile provocate de injecții cu botox sau acid hialuronic! Alege această minunată și fericită îngemănare dintre știință și natură – un fenomen în tratamentele anti-aging.

Oxigenul hiperbaric introduce în straturile profunde ale pielii substanțe benefice precum: vitaminele A, C, E, acid hialuronic, antioxidanți, colagen sau tonifiante faciale adaptate nevoilor fiecărui ten.

Substanțele hrănitoare sunt difuzate, cu o anumită presiune, pe piele și împinse în adâncimea dermului, printr-un flux continuu de oxigen. Procedura stimulează funcțiile vitale ale pielii.

De asemenea, această metodă calmează tenul și redă pielii o senzație reconfortantă. De aceea, tratamentul facial cu oxigen hiperbaric ajută la vindecarea sau echilibrarea tenului după efectuarea unor proceduri mai invazive, precum peeling-ul chimic, fotoregenerarea, epilarea cu laser, tatuajele sau makeup-ul permanent.

Coș de cumpărături

Coșul tău este gol.
Începe să comanzi online.